Houbová omáčka

Houbová omáčka

Čerstvé houby
Máslo
Mletý kmín, pepř, sůl
Voda nebo hovězí vývar
Smetana + hladká mouka

Houbová omáčka 2

Na kousku másla podusíme očištěné a nakrájené houby – samozřejmě okořeníme a osolíme 😉
Přilijeme vodu nebo vývar, povaříme a zahustíme smetanou ve které jsme rozmíchali hladkou mouku. Povaříme a podáváme s houskovým knedlíkem.

Andrea P.

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách:  Houbová omáčka

Dáte příspěvku 5 hvězdiček?
[Celkem: 0 Average: 0]
Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář