AMERICKÝ PHILADELPHIA Classic Cheesecake

AMERICKÝ PHILADELPHIA Classic Cheesecake

AMERICKÝ PHILADELPHIA Classic Cheesecake

AMERICKÝ PHILADELPHIA Classic Cheesecake

AMERICKÝ PHILADELPHIA Classic Cheesecake

Korpus:
350 g grahamových medových sušenek
3 lžíce cukru
75 ml rozpuštěného másla

Sušenky rozemeleme, přidáme máslo, cukr a vypracujeme hmotu. Naneseme ji na misku z alobalu a nebo do skleněné zapékací mísy na páje a uplácáme rukou dno i okraje.

Náplň:
1 kg sýr PHILADELPHIA (jestli neseženete můžete nahradit Lučinou)
250 ml cukru
1 lžíce vanilkové esence
4 vejce
Náplň rozšleháme mixérem. Každé vajíčko zašleháme zvlášť asi 1 minutu.Vlejeme do korpusu ze sušenek a dáme péct do vyhřáté trouby, pečeme přibližně hodinu. Po hodině vypneme troubu a necháme tam sýrový dort dojít. Cheesecake je nejlepší podávat až na druhý den.
Zdobíme čerstvým ovocem a nebo zavařeninou.

Přeji dobrou chuť! 🙂 ..Reny 😉

Recipe in English for our international fans:https://reny-cookbook.com/recipe/american-classic-cheesecake/

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: AMERICKÝ PHILADELPHIA Classic Cheesecake

AMERICKÝ PHILADELPHIA Classic Cheesecake

AMERICKÝ PHILADELPHIA Classic Cheesecake

Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.